Ons logo

Praktische informatie

Vrijblijvende Introductieles:

Bij de kennismaking bepalen we eventuele voorkennis, ervaring, technische vaardigheden, en houden rekening met de leeftijd en jouw doelen. Samen stellen we een programma op naar jouw behoeften, en tempo. De diploma’s voor praktische en theoretische proeven zijn officieel. Hiervoor werken we samen met ABSRM. Onze aanpak is afgestemd op jouw, is individueel. Klik hier voor vrijblijvende introductieles.

Aantal lessen:

Zijn afhankelijk van het gekozen traject, en de noden van de leerling. Indien nodig, kunnen lestijden aansluitend, of gespreid in de week. Op voorwaarde dat de lestijden niet reeds gereserveerd zijn.

Info voor beschikbare lestijden.

Bijvoorbeeld: Je wenst de combinatie te maken van lessen theorie en praktijk, en je zou graag deze lessen aansluitend nemen.

TOP

Lesduur:

Lesblokken van ’20, ’30, ’40, ’60 per les, afhankelijk van het gekozen traject van de leerling. Als de lesblokken nog beschikbaar zijn, kunnen lessen aansluitend genomen worden.

TOP

Start cursus :

Starten kan heel het jaar door.

TOP

Lesrooster:

Te bepalen met de leerkracht

TOP

Lesplaats - Parking :

Parkeergelegenheid vind je over onze deur.
Tip: bovengronds betaal je vooraf, ondergronds achteraf.

TOP

Prijs:

Is afhankelijk van de gekozen duurtijd, het aantal lessen en frequentie. De keuzes worden gemaakt in samenspraak op de vrijblijvende introductieles.

TOP